Onze Kracht:

“de juiste getrainde mensen op de juiste plek
en de juiste plek rondom de juiste mensen”

Bedrijfstherapie

Bedrijfstherapie is voor uw werknemers die (langdurig) ziek zijn en die u weer snel aan het werk wilt hebben. Indien u niet wilt wachten als ondernemer op die lange wachtlijsten, dan kunt u vaak bij Raymond snel terecht voor een afspraak. En omdat hij van meerdere markten thuis is (fysiotherapeut, klinisch-psycho-neuro-immunoloog en medisch trainer bedrijven) zal hij uw werknemer zo snel mogelijk weer begeleiden naar het arbeidsproces.
Het uitgangspunt is: Wat kan wel i.p.v. wat kan niet. Wij ontzorgen dus u en uw werknemer. 

Bedrijfstraining

Uw bedrijf trainen met of zonder een persoonlijk assessment is altijd een meerwaarde. Hoe meer uw werknemer zelfreflectie opbouwt en hoe meer verschillende perspectieven hij of zij ontwikkeld des te adaptiever en efficiënter wordt uw werknemer. Volgens het principe “de juiste mensen op de juiste plek en de juiste plek rondom de juiste mensen” trainen wij uw mensen. Niet iedereen staat altijd op de plek waar hij of zij hoort, maar ook wordt uw werknemer wellicht niet op de juiste wijze ondersteund. Om weer een goede balans te krijgen kan u een training op maat aanvragen. 

Daarnaast is communicatie vaak een belangrijk aspect binnen uw bedrijf. Hier gaat het maar al te vaak mis. Uw medewerkers trainen om in te zien hoe en waar zij beter kunnen communiceren zodat de workflow, het klantencontact en de onderlinge communicatie kan verbeteren, is een grote meerwaarde voor het bedrijf. 
Meer weten? Neem gerust contact op.